Α’ ΕΠΣΒ – 23η αγωνιστική: Τα βλέμματα σε Μαυρομμάτι και Οινόφυτα

Τα παιχνίδια Α.Ο. Μαυρομματίου – Α.Ο. “Η Θήβα” (8/4) και Α.Ε. Δηλεσίου – Κυπάρισσος Αντίκυρας (9/4) “κερδίζουν” το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτό το Σ-Κ!

Με τους αγώνες για την 23η αγωνιστική του προγράμματος θα συνεχιστεί αυτό το σαββατοκύριακο, 8-9 Απριλίου, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας “Νίκος Θεοδώρου” που διοργανώνει η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2022-2023.

Ορίστηκαν να διεξαχθούν οι πέντε (5) από τους έξι (6) αγώνες του, αρχικού, προγράμματος μιας και το ματς: Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου – Α.Ε. Σκούρτων δεν θα διεξαχθεί αφού η ομάδα των Σκούρτων έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και θα το κερδίσει η ομάδα της Λιβαδειάς στα «χαρτιά» (3-0 α.α.), αν και οι 3 βαθμοί δεν πρόκειται να την βοηθήσουν να βελτιώσει την θέση της στον πίνακα της βαθμολογίας!

Σε αυτή την αγωνιστική συμβαίνει κάτι που δεν συμβαίνει συχνά για τα δεδομένα της κατηγορίας καθώς το πρόγραμμα έχει “σπάσει” σε… “δόσεις”!

Οι τέσσερεις (4) αγώνες ορίστηκαν να διεξαχθούν αύριο, Σάββατο, 8/4 και ένας ορίστηκε να διεξαχθεί μεθαύριο, Κυριακή, 9/4.

Ο αγώνας αυτός είναι το ματς: Α.Ε. Δηλεσίου – Α.Ο.  Αντίκυρας “Κυπάρισσος” και αυτό έγινε (δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά) διότι η ομάδα της Αντίκυρας αγωνίστηκε χθες (Πέμπτη, 6/4) με την ομάδα του Ελλοπιακού, στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Βοιωτίας.

Από τους αγώνες που ορίστηκαν να διεξαχθούν αύριο, στους τρεις (3) η «σέντρα» ορίστηκε για τις 17:00’ και στον άλλο μισή ώρα αργότερα, στις 17:30’.

Η «σέντρα» στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή ορίστηκε για τις 17:00’.

Με δεδομένο ότι σε αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Ελλοπιακού, πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, με 61 βαθμούς σε 21 ματς, θα κάνει το ρεπό της στον β’ γύρο, το, όποιο, ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο στα ματς των ομάδων που βρίσκονται στην 2η και στην 3η θέση.

Όπως προαναφέραμε, η ομάδα της Αντίκυρας που βρίσκεται στη 2η θέση, με 9 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο, Ελλοπιακό (έχει 52 σε 21 ματς) και έρχεται από την ήττα – αποκλεισμό από το κύπελλο, θα αγωνιστεί μεθαύριο (στο μόνο ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή), στο δημοτικό γήπεδο των Οινοφύτων, με την ομάδα της Α.Ε. Δηλεσίου, που από την πλευρά της με 15 βαθμούς (σε 21 ματς) βρίσκεται στην 11η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και έρχεται από την ήττα 3-0 «α.α.» («ανευ αγώνα» καθώς δεν «κατέβηκε» να αγωνιστεί) από την ομάδα του Ελλοπιακού. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Τσακανίκας με βοηθούς τον Νίκο Καμαριώτη και τον Θανάση Βουγέση.

Η τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα” που έχει 48 βαθμούς, αλλά σε 20 ματς και η οποία έρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της ομάδας του Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελίου, με 2-0, αγωνίζεται μια ημέρα νωρίτερα, αύριο (Σάββατο, 8/4), εκτός έδρας και μάλιστα στο ανακαινισμένο, δημοτικό γήπεδο του Μαυροματίου (φωτο), με την πάντα, σκληροτράχηλη, ομάδα του Α.Ο.Μ., που με 18 βαθμούς (σε 20 ματς) βρίσκεται στην 10η θέση και έρχεται από την “βαριά” (4-0) ήττα στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Λοΐζος με βοηθούς τον Νίκο Καμαριώτη και τον Βασίλη  Κούρτη.

Η ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, η ομάδα του Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”, που έχει 39 βαθμούς (σε 20 ματς) και η οποία έρχεται από το «αναγκαστικό» ρεπό της (3-0 «α.α.» την Α.Ε. Σκούρτων), σε αυτή την αγωνιστική έχει εκτός έδρας υποχρέωση. Θα… «δοκιμαστεί» στο δημοτικό γήπεδο του Καπαρελίου, μια πάντα «σκληρή» έδρα, «κόντρα» στην ομάδα του τοπικού Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” που όπως προαναφέραμε έρχεται από την ήττα στο δημοτικό στάδιο της Θήβας και με 23 βαθμούς (σε 20 ματς) βρίσκεται στην 9η θέση! Το παιχνίδι (η «σέντρα» έχει οριστεί για τις 17:30’!) ορίστηκε να το διευθύνει ο Παναγιώτης Τσακανίκας με βοηθούς τον Αντώνη Πιτσούνη και τον Γιάννη Κοζαΐτη.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ματς: Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Π.Α.Ο. Κόκκινου που ορίστηκε να διεξαχθεί πάνω στον… «δύσκολο» αγωνιστικό χώρο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών. Η ομάδα του Κόκκινου που έρχεται από την ευρεία, εντός έδρας, νίκη επί της ομάδας του Α.Ο.Μ. έχει 39 βαθμούς (σε 20 ματς) και φιγουράρει στην 5η θέση ενώ η Ενωση που έρχεται από την εντός έδρας ήττα – αποκλεισμό από το κύπελλο (3-0 από την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου) έχει 33 (επίσης σε 20 ματς) και βρίσκεται στην 6η! Τον αγώνα αυτό ορίστηκε να διευθύνει ο νεαρός, ταλαντούχος, διαιτητής, Παναγιώτης Πουλαδάκης, με βοηθούς τον Κώστα Βασιληά και τον Κώστα Βασιλείου.

Τέλος, στο δημοτικό γήπεδο του Κυριακίου, η ομάδα του Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου που με 23 βαθμούς (σε 20 ματς) βρίσκεται στην 8η θέση και έρχεται από την εντός έδρας νίκη (2-0) επί της «Ενωσης», θα υποδεχθεί την ομάδα της Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου, που με 33 βαθμούς (σε 20 ματς) βρίσκεται στην 7η θέση και έρχεται από το ρεπό της! Τον αγώνα αυτό ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Θεοχάρης με βοηθούς τον Λεωνίδα Δελή και τον Δημήτρη Τσιονά.

Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Α’ κατηγορία («Νίκος Θεοδώρου») 2022-2023

23η αγωνιστική

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023

Ωρα εναρξης: 17:00’

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Π.Α.Ο. Κόκκινου

Γήπεδο: στάδιο Ασπρων Σπιτιών

Διαιτητής: Πουλαδάκης Παναγιώτης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Βασιληάς Κώστας

Βοηθός διαιτητής: Β’: Βασιλείου Κώστας

Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου – Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου

Γήπεδο: Δημοτικό Κυριακίου

Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Δελής Λεωνίδας

Βοηθός διαιτητής: Β’: Τσιονάς Δημήτρης

Α.Ο. Μαυροματίου  – Α.Ο. “Η Θήβα”

Γήπεδο: Δημοτικό Μαυροματίου

Διαιτητής: Λοΐζος Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Καμαριώτης Νίκος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Κούρτης Βασίλης

Ωρα εναρξης: 17:30’

Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” – Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”

Γήπεδο: Δημοτικό Καπαρελίου

Διαιτητής: Τσακανίκας Παναγιώτης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Πιτσούνης Αντώνης

Βοηθός διαιτητής: Β’: Κοζαΐτης Γιάννης

Κυριακή, 09 Απριλίου 2023

Ωρα εναρξης: 17:00’

Α.Ε. Δηλεσίου – Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος”

Γήπεδο: Δημοτικό Οινοφύτων

Διαιτητής: Τσακανίκας Παναγιώτης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Καμαριώτης Νίκος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Βουγέσης Θανάσης

-Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου – Α.Ε. Σκούρτων 3-0 α.α.

-Ρεπό: Α.Ο. “Ελλοπιακός”.

Η βαθμολογία

(Μετά από 22 αγωνιστικές)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ 61 (21)

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ 52 (21)

ΘΗΒΑ 48 (20)

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 39 (20)

ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ 39 (20)

ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ 33 (20)

ΑΝΑΓ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 33 (20)

ΝΕΟΣ ΠΑΟ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ 23 (20)

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ 23 (20)

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ 18 (20)

ΔΗΛΕΣΙ 15 (21)

ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 3 (21)

ΣΚΟΥΡΤΑ 0 (Εχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα)

*Σε παρένθεση τα ματς που έχει δώσει κάθε ομάδα.

starsports.gr

Σχετικά